Nem rajonganak érte

Nem rajonganak érte

Az “ázsiai NASCAR”, azaz a Speedcar sorozat dubaji állomásán két ex-F1-es is megkritizálta Lewis  Hamiltont. 1997 világbajnoka, aki Hamiltonhoz hasonlóan ragyogó bemutatkozó évet tudhatott maga mögött, úgy gondolta, hogy a brit fiú nem közelített elég alázattal a sporthoz, és csapattársához, Fernando Alonsóhoz.

“Egy kicsit talán több tisztelettel kellett volna Hamiltonnak kezelnie Alonsót. Nagyon nem tetszett a viselkedése, elkeserítő volt.”

“Én azért mentem [1996-ban], hogy tanuljak, Hamiltonnál, annak ellenére, hogy egy kétszeres világbajnok volt a csapattársa, ennek nyoma sem volt tavaly” – magyarázta a kanadai.

Villeneuve kortársa, Heinz-Harald Frentzen Hamilton képességeiben sem bízik, szerint a BMW ezért fogja átvenni a McLaren helyét az idei bajnokságban.

“Hogy miért? Mert Nick Heidfeld jobb Lewis Hamiltonnál. Amikor három csapat ilyen közel áll egymáshoz, akkor az lép előre, ahol a pilóták segíteni tudják a fejlesztést. Nekem egyértelmű, hogy ebben jobb Heidfeld Hamiltonnál” – mondta a 40 éves pilóta.