Az öreg támogatja

Az öreg támogatja

Felipe Massa gyenge idénykezdetéről – két futam, két kiesés – volt csapattársa, Michael Schumacher azt gondolja, hogy gyorsan feledésbe merül majd, de a hétszeres világbajnok is elismeri, hogy többször már nem hibázhat a kis brazil.

“Nulla pontja van eddig, úgyhogy nem a legjobban kezdett. Elhasználta a jokereit, többet már nem tud kijátszani. De úgy gondolom, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgai. Még a bajnokságot is könnyen megnyerheti” – mondta Schumacher.

Massa jelenleg pont nélkül áll, a bajnokságot vezető Lewis Hamiltontól 14, a második helyen álló Kimi Räikkönentől és Nick Heidfeldtől pedig 11-11 ponttal van lemaradva. Schumi szerint azonban Massa képes lesz összeszedni magát, és már Bahreinben is jó kilátásai vannak.

“Massa nagyon összeszedett, tudja, hogy mi a helyzet, hogy mit kell tennie. A nyomás megszokott ebben a közegben, és szerintem ő tudja is kezelni ezt. Malajziában ő volt a leggyorsabb [megnyerte az időmérőt], ehhez pedig nagyon jónak kell lenni – persze aztán kicsit peches volt. Tavaly nagyon jó volt Bahreinben, így semmi akadálya, hogy idén is meggyőző diadalt arasson.”