A Hondánál a tavalyi szezon végén váltottak csapatfőnök, a posztot Nick Fry az ex-ferraris Ross Brawnnak adta át, míg ő a vezérigazgatói székbe ült át. Lehet azonban, hogy rövidesen jóval alacsonyabb helyen folytatja a brit szakember, pletykák szerint ugyanis a megsemmisüléstől az utolsó pillanatban megmentett sereghajtó, a Super Aguri vezetése vár rá.  

A Super Aguri egészen két héttel az idénynyitó Ausztrál Nagydíjig a csőd és a megszűnés szélén állt, de végül a Magma pénzügyi csoport felkarolta a Honda kiscsapatát. Úgy tudni, hogy az üzlet tető alá hozásában Fry komoly szerepet vállalt, ezért nem egészen légből kapottak a találgatások a jövőjét illetően, ő azonban egyelőre mindent cáfol.

Amikor a Motorsport Aktuell nekiszegezte a kérdést, Fry azt hitte, rosszul hall, bár azt elismerte, hogy jóban van a Magma vezetőjével, Martin Leechcsel:

“Hogy én?! Sok mindent hallottam már mostanában, még azt is, hogy én fogom megvenni a csapatot, de nem, a Honda vezérigazgatója maradok.”

A Super Aguri csapatfőnöki posztjára a GP2-es David Price-ot is esélyesnek tartják, többször is megfordult a csapatnál az elmúlt két futamon, de az új tulajdonos, Leech azt állítja, hogy csak az átállásban segít.

“Aguri Suzuki a csapat vezetője. Nagyra tartják a sportban, és ő a megfelelő személy a posztra” – nyilatkozta Leech.