A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo csak dicsérni tudja a csapat pilótáit, és bízik a további sikerekben is. A világbajnok, Kimi Räikkönen nem épp mindenkit lehengerlő személyiségéről ismert de az elnöknek ezzel sincs baja.

“[Felipe] Massa szerződését a 2006 óta mutatott kiváló teljesítménye miatt hosszabbítottuk meg [2010-ig]. Ami pedig Räikkönent illeti, ő győzött és ennyi elég is. Tetszik, hogy nem nyafog. Nem beszél sokat, de felőlem ilyen is maradhat, ha továbbra is nyer.”

Köszönjük, fénymásoló!

Köszönjük, fénymásoló!

Köszönjük, fénymásoló!


Montezemolo arról is beszámolt, hogy az egyik legnagyobb segítőjük, a kémügyet kirobbantó brit fénymásoló hamarosan a Ferrarihoz látogat. Az angol úriember volt az, aki a McLaren főtervezője által másoltatni szánt Ferrari-anyagokra felfigyelt, és értesítette az olasz csapatot, amely ennek köszönhetően megnyerte az idei csapat-világbajnokságot is. Most így hálálják meg neki a cselekvést.

“Ha nem lett volna az a fénymásoló, ma sem tudnánk semmit az egészről. Ezért hívtam meg a Mugellói tesztpályára és egy gyárlátogatásra.”