Button, a jóképű

Button, a jóképű

Button, a jóképű


Ahogy a film- és rocksztárok, úgy a Forma-1-es pilóták is nők ezreinek álmaiban, és magazinjaik címlapjain szerepelnek, tinilányok rakják ki a falra posztereiket, vagy nyitnak “úgyimádomalonsót”-honlapokat.

Persze vannak olyan hölgyek is, akik – a fent említett többség legnagyobb irigységére – közel is kerülnek a benzingőzös aranyifjakhoz. A kapcsolat aztán hasonlóan alakul, mint ahogyan mindenki megéli nap, mint nap: egyesek örökre együtt maradnak, mások újabb és újabb partnerekkel próbálkoznak.

Az utóbbi hetekben a Forma-1-es mezőny három élmenője is a figyelem középpontjába került nőügyeik kapcsán, kezdjük talán a legkevésbé botrányossal! A ferraris Felipe Massa épp a hétvégén vette el választottját, Rafaela Bassit Sao Paulóban. A divatcég-örökösnő és a versenyző esküvője az év motorsport társasági eseménye volt, több mint 800 vendég vett részt az ünnepségen.

Aranyifjak, playboyok

Kimiék

Kimiék

Kimiék


Massa csapattársának, Kimi Räikkönennek már kevesebb ünnepelni valója akadt mostanában – persze a világbajnoki címen kívül! – ugyanis az olasz és finn pletykalapokat a versenyző állítólagos házasságtörési ügye tartotta lázban. Kimi feleségével, 2000 Miss Skandináviájával három éve házasodott össze.

Jenni Dahlman  – aki a modellkedés mellet imád lovagolni, Kimi a hétvégén is egy versenyén vett részt – kapkodhatta a fejét, ugyanis egy olasz színésznő, Valentina Gioia nemrég azt állította, hogy a világbajnok viszonyt folytatott vele. Az állítólagos kapcsolatota lapok részletekbe menően tálalták – mekkora Kimiék úszómedencéje, hány hálószobájuk van – de a “szerető” története egyre több sebből vérzik, az ügy valószínűleg kacsa volt.

Campbell és Hamilton a limóban

Campbell és Hamilton a limóban

Campbell és Hamilton a limóban


Aki még a világbajnoknál is kapósabb idén, az a McLaren újonca, Lewis Hamilton. A brit srác sikereivel együtt a bulvárszereplései is egyre szaporodtak. Ami biztos, hogy az idény kezdetén még egy hong-kongi milliomoslánnyal, Jodia Maval járt, de az állandó utazgatás miatt a kapcsolat nyáron véget ért. Hamiltont azóta összeboronálták már a McLaren szponzora, az Ojjeh család egyik lányával, de az MTV Europe díjkiosztója után kapásból két pletyka is szárnyra kapott: az egyikben a punkhercegnő Avril Lavigne (aki egyébként férjezett), a másikban pedig a Pussycat Dolls egyik tagja volt a 22 éves versenyző partnere.

A legújabb hír, hogy a múlt héten Hamilton a fekete párduccal, Naomi Campbell-lel kocsikázott Londonban, majd állítólag egy szállodai szobában behatóbb ismerkedést folytattak. Jól értesült források szerint Campbell kisasszony már a Brazil Nagydíjon is a mclarenes meghívására vett részt, ahol összefutott a Renault-főnök Flavio Briatoréval is. Vele korábban komolynak mondható kapcsolata volt.


A házasságszédelgő

Coulthard és Heidi Klum

Coulthard és Heidi Klum

Coulthard és Heidi Klum


A kisfiús mosolyú újonc az elkövetkező években könnyen a bokszutca egyik nagy hódítójává nőheti ki magát, de egyelőre még két nagyágyú is jelentkezhet a legnagyobb playboy címért. A már korábban említett bővérű latin, Flavio Briatore, és a versenyzők korelnöke, a monacói aranyifjú, David Coulthard mindketten arról híresek, hogy már számon sem lehet tartani volt partnereiket.

Coulthard védelmében azonban elmondjuk, hogy mindenki igazi úriemberként beszél róla, és miért ne higgyük el, hogy az is – bár a hölgyek mellbimbóiról mindig örömmel tréfálkozik élő adásban. A skót veterán már három eljegyzésen van túl, úgy tűnik, hogy valamiért sosem ér révbe. Jelenleg francia-belga menyasszonyával él – a televíziós műsorvezetőnő, Karen Minier nemrég egy sportolópárokról rendezett szavazás harmadik helyezését szerezte meg.

Coulthard egyik mellbimbós tréfája

DC csapattársa, Mark Webber menyegzőjére is sokáig várhatnak az arra kíváncsiak, az ausztrál pilóta állítólag kimondottan házasságellenes. Persze barátnője azért van, a Red Bull-os versenyző nála jó tíz évvel öregebb hölgy mellett találta meg a boldogságot.


Életük párja

Érdekes, hogy az F1-pilóták többsége megállapodott, családos ember. Valószínűleg a Forma-1 feszült, stresszes világával szemben jó, ha van egy biztos pont, a család. A szupersztár, Michael Schumacher már Forma-1-es karrierje kezdete óta együtt van párjával, Corinnával, akit 1995-ben vett el. Közkeletű tévhit, hogy Schumi feleségét a szintén német F1-es, Heintz-Harald Frentzen kezéről csapta le.

Corinna és Michael

Corinna és Michael

Corinna és Michael


Frentzen évekkel később úgy emlékezett vissza, hogy kapcsolatuk már véget ért, amikor a későbbi hétszeres bajnok a képbe került.

Schumacher egyébként imádja feleségét, és többször is elmondta, hogy az ő támogatása nélkül biztosan nem vitte volna ilyen sokra.

A párnak két gyermeke van, a tízéves Gina-Maria és a nyolcéves Mick. Corinna egyébként Räikkönen feleségéhez hasonlóan imád lovagolni, férje egy teljes lovardával is meglepte.

Cora Schumacher, a szőke

Cora Schumacher, a szőke

Cora Schumacher, a szőke


Ralf, a kisebbik Schumacher egy igazi médiajelenséget vett el, a német RTL szőke műsorvezetőnője, Cora imád a központban lenni, megjelenni a futamokon, a hírek aktfotóiról, bevásárlásairól és a mellnagyobbításáról szólnak.

Állítólag a két Schumacher-sógornő nem igazán szívleli egymást, sőt, a fiúk apja sem kedveli ifjabb menyét.

Familie Schumacher ganz privat…

Érdekes téma Fernando Alonso, akiről azt sem tudjuk, hogy házas-e vagy sem. Ugyan komoly kapcsolata van egy spanyol popzenekar énekesnőjével, Raquel del Rosarióval, akivel egy rádióműsor vendégeiként ismerkedett meg, de a kapcsolat jellegét a legmélyebb titok övezi. Ha a házasságról kérdezik valamelyiküket, a válasz hallgatás vagy egyértelmű kitérés. Gyűrűt azonban mindketten viselnek.

Fernando és Raquel állítólagos első találkozása

 

Trulli és családja

Trulli és családja

Trulli és családja


Barrichellóék, Trulliék, Heidfeldék vagy épp Fisichelláék ugyan nem szerepelnek a címlapokon, magánéletük nem hemzseg a szenzációktól, azonban mindannyian normális, boldog családi életet élnek – és ami különös, hogy mindannyiuknak két-két gyermeke van.