Bernie Ecclestone szerint a csodagyerek, Lewis Hamilton nélkül ki tudja merre tartana a Forma-1 Michael Schumacher távozása után. Ecclestone szerint Alonso nem tett semmit a sportért, amióta megnyerte a bajnoki címét tavaly, Räikkönen pedig alig beszél valakivel. Nem jók bajnoknak, bezzeg Hamilton!

“Fájdalmasan nyilvánvaló, hogy a megfelelő ember a bajnokságra Lewis [Hamilton]. Aggódom is, hogy mi lesz, ha nem ő nyer. Ha Lewis győz, igazi világbajnokként fog viselkedni, tudja majd, hogy mit várnak tőle, és hogy mi a kötelessége” – mondta Bernie.

A másik két esélyes azonban nem omlott össze a nyilatkozat hallatán. Alonso így reagált:

“Mindenkinek lehet véleménye. Én igyekszem profin viselkedni, nem tudom, mi kellene még. Arra szerződtem, hogy vezessem az autót és találkozzak a szponzorokkal, ami rendben is van – próbálom mindkettőt teljesíteni.”

A háttérben dörzsöli a markát

A háttérben dörzsöli a markát

A háttérben dörzsöli a markát


Arra, hogy nem tett semmit a sportért, a spanyol elmondta, hogy nagy hatása volt a Forma-1 népszerűvé tételében hazájában.

“Nagyon büszke vagyok erre. Próbálom a legjobbat nyújtani, talán az ő [Ecclestone] véleménye is megváltozik” – mondta Alonso.

Kimi Räikkönen nem cáfolt semmit, egyszerűen a maga stílusában reagált:

“Nem nagyon érdekel, hogy mit beszélnek rólam az emberek.”