Az önbizalom már megvan, a tempó még nem egészen

Az önbizalom már megvan, a tempó még nem egészen

A Honda csapat meglepően gyengén szerepelt az eddigi futamokon, pontot még nem is szereztek. Az első versenyeken a mezőny végéhez tartoztak, Monacóban azonban már egy kicsit sikerült előrelépni. Jenson Button szerint végre olyan az autó, amiben már lehet bízni, és Kanadában tisztességes teljesítményt nyújthat.
 
“Nagyon jó, hogy az év folyamán sokat fejlesztünk, és ezek változást is hoznak. Nem pakolunk az autóra mindenféle dolgot, amik nem működnek, mint az idény elején. Én magam legjobban a Magny Cours-i versenyt várom. Itt [Kanadában], ahol jól fékező autóra van szükség, pedig bízhatunk magunkban. Monaco előtt nem élvezhettem volna ezt a versenyt sem, de most már sokkal vezethetőbb az autónk, a fékezésnél is jobb, úgy gondolom, hogy tisztességes eredményt érhetünk el.”

“A Paul Ricard-i tesztek alatt valóban sikerült előrelépnünk. Talán a tempó még nem az igazi, de a következetesség megvan, és ez önbizalmat ad nekünk, versenyzőknek. Szóval fejlődünk, és remélem, hogy tovább építkezhetünk a következő versenyeken is” – tette még hozzá Button.