1989-ben rukkolt elő Janet Jackson Rhythm Nation című számával, mely Magyarországon kevésbé volt népszerű, a Billboard listáján azonban a második helyig előretört megjelenése után.

Ez a dal egy időben azonban gyilkolta a laptopokat, pontosabban azok merevlemezét. Erről nemrég a Microsoft szoftvermérnöke, Raymond Chen írt egy blogbejegyzést, aki elárulta, hogy még a Windows XP operációs rendszer nevével fémjelzett időkben egy nagy számítógépgyártó felfedezte, hogy a zeneszám tönkreteszi a laptopok merevlemezét. Ráadásul nemcsak azok a laptopok vannak veszélyben, melyeken elindítják Janet Jackson számát, hanem azok is, melyek hallótávolságban vannak.

Utóbbi tényező jelentősen segítette a nyomozást, így sikerült rájönni, hogy a dalban van egy olyan frekvencia, mely miatt káros módon berezonálnak a percenkénti 5400-as fordulatszámmal működő merevlemezek. Az esetet végül úgy oldották meg, hogy a gépek hangrendszerébe egy olyan szűrőt tettek, mely pont a kritikus tartományú rezgéseket kiiktatja, de a zenék még élvezhetőek maradnak.

Manapság már kevésbé kell félteni a merevlemezeinket hasonlótól. Maguk a lemezek is megváltoztak, hisz sok esetben már nem korongok forognak olvasófejek alatt, a HDD-k helyett a sokkal gyorsabb és más technológiával működő SSD-k dolgoznak rengeteg gépben. Emellett ott a szűrő is, mely ki tudja, hány potenciálisan veszélyes zeneszámtól védett meg bennünket.