A sörrel leöntött fesztiválos cipők után itt a gyári verzió. A Heineken elintézte, hogy olyan lábbeli kerülhessen a lábunkra, ami már előre megkapta a sörös kezelést. Apropóját a gyártó új söre, az alacsonyabb alkoholtartalmú Silver adta, ennek hírverését tolják meg a különleges cipőkkel.

Az új ízvilág palackjain látható zöld, ezüst és piros árnyalatok megjelennek a cipőn is, valamint mindegyik nyelvében akad egy rejtett sörnyitó. Bár egy férfinak ugye minden sörnyitó, de azért szellemes apróságról van szó. Mégis a legextrémebb megoldás a valódi sörrel megtöltött talprész, ami természetesen átlátszó, így mindenki élvezheti a lötyögő lé látványát.

Sörrel töltött cipőt dob piacra a Heineken 1

Ez is passzol a mondanivalóhoz, hiszen így sima, puha felületet érintenek a talpak, ami megidézi a Silver izét. Persze lehet áthallás a koncerthelyszínek sörtől légypapírként ragadó padlójára is, de valószínűleg nem ez volt a cél. 

Sörrel töltött cipőt dob piacra a Heineken 2

Összesen 32 pár Heinekicks készül, tehát abszolút gyűjtői darabról van szó, az árról eddig nem közölt információt a Heineken.