Az orosz-ukrán háború eseményei kapcsán különböző forgatókönyvek pöröghetnek le az emberek fejében: ki hova menne, ha valahogyan belekeverednénk mi is a harcokba, vagy éppen mit tennénk, ha kitörne a nukleáris háború. A legjobb lenne ezektől minél távolabb, de legalábbis minél védettebb helyre menekülni, de nem sokan engedhetik meg, hogy bunkert építsenek maguknak.

Egy japán cég azonban kapva kapott az alkalmon, és piacra dobta fémbódéját. A WNIShelter a készítők szerint egy kisebb lakásban is elfér, és megvéd a sugárzás mellett a természeti katasztrófáktól, az áradásoktól és a rakétatámadástól is. A bunker 1-7 fős befogadóképességtől függően többféle méretben kapható, de mindegyik saját légszűrővel érkezik.

Bármelyik lakásban elfér ez az apró atombunker 2Bármelyik lakásban elfér ez az apró atombunker 3Bármelyik lakásban elfér ez az apró atombunker 4

A WNISheltert egyébként az észak-koreai fenyegetés hívta életre a távol-keleti országban, a gyártó ugyanis azt állítja, a kommunista ország kiszámíthatatlan röppályájú rakétái ellen lehetetlen fegyverekkel védekezni. A bunkerek árairól nem érhető el nyilvános információ.