Még mindig csak várunk és várunk a Tesla formabontó kinézetű villanyautójára, a Cybertruckra, miközben halomra jelennek meg a formavilága által ihletett termékek – még maga a Tesla is kínált egy sípot.

A sípnál azonban sokkal jobb szórakozásnak tűnik a Spyker Workshop nevű startup alkotása, a CyberKAT. Egy elektromos, távirányítással működő mini hómobilról van szó, mellyel őrülten lehet száguldozni az udvarban. Mindezt az alumíniumváltó teszi lehetővé, melyet be lehet állítani nagy végsebességű áttételezésre is, a módosításokhoz azonban le kell szedni a plazmával vágott fémlapokat a szerkezetről. Teljesítményadatokat nem közölt a készítő.

Már most megvan, mi lesz a következő téli játékszerünk 2

A CyberKAT különlegessége, hogy játék mellett hasznos munkaeszköz is lehet a téli napokon. Az elejére egy hozzá készített hómarót is lehet csatlakoztatni, így egy nagyobb hófal sem akadály neki: közel félméteres ösvény vágására képes az elektromos szerkezet. Mi azonban inkább megmaradunk a kézi erőnél, tekintve, hogy a CyberKAT ömagában is legalább 1300 dollárba (430 ezer forintba) kerül, a hómarós csomaggal együtt pedig nem állunk meg 2000 dollár (660 ezer forint) alatt.

Felépítését tekintve hasonló az alábbi eszköz is, mely a róla közzétett videó alapján igazi fenevadnak tűnik: