Chris D’Elia eredetileg szerepelt volna A halottak hadserege című Zack Snyder-filmben, de mivel a komikus komoly zaklatási botrányba keveredett, a készítők úgy döntöttek, lecserélik. Ezzel a döntéssel csak annyi probléma volt, hogy már lezajlott az összes élőszereplős felvétel, így gyakorlatilag az egész filmet újra fel kellett volna venni.

Szerencséjükre az ilyen akciófilmek javarészt már amúgy is az utómunkáról, digitális effektekről szólnak, a forgatáson csak zöld háttér előtt botorkálnak a valódi szereplők. Így okos tervezéssel, újraforgatás nélkül sikerült  kiradírozni  Chris D’Eliát, és digitálisan helyettesíteni a már felvett jelenetekben egy másik színésszel.

Még nagyobb mázli, hogy a filmben nem volt túl sok, a szereplő nemére, korára, kinézetére utaló poén, így simán kicserélhették az ötvenéves, szintén komikus hölgyre, Tig Notaróra. 

Ezzel a módszerrel megspórolták a drága színészek visszahívását, de a forgatást ugyanúgy le kellett nyomni, csak most kifejezetten egy karakterre koncentrálva, zöld háttér és zölddel bevont tereptárgyak segítségével. A beugró Notarónak a hagyományos színészi játékon felül arra is figyelnie kellett, hogy a szövegei ritmusa és hanglejtése pontosan passzoljon a korábban felvettekhez, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a már meglévő párbeszédekbe.

A színésznő így aztán nem is találkozott színésztársaival, akiknek furcsa élmény lehetett látni a végeredményt, a párbeszédeket, amelyek a valóságban meg sem történtek.

A Netflix Film Club hivatalos Youtube-csatorna mutatja meg a részleteket, láthatjuk, hogyan zajlott az újraforgatás, és milyen effektekkel illesztették be a filmbe az új szereplőt.