A sneakerek világában egyáltalán nem ördögtől való a határok feszegetése, legyen szó színről, formáról vagy funkcióról. Az Adidas azonban ebben is tudott újat mutatni: bemutatta napjaink leghosszabb cipőjét, melynek orra 1 méter hosszú. Superstarra keresztelt modelljét az észt rapperrel, Tommy Cash-sel közösen tárta a világ elé.

„Amikor felvetettem az Adidasnak, hogy együttműködésünk keretében szeretném megalkotni a világ leghosszabb cipőjét, úgy voltak vele, „mi a f***, Tommy?”. Öt hónappal később viszont mégis itt vagyunk” – írta közösségi oldalán a 29 éves rapper, énekes, konceptuális művész.

Mérete mellett színösszeállítása is szembemegy a hagyományokkal: az egyik cipő ugyanis fekete, a másik fehér. Cash egy közleményben kifejtette, a kontrasztos párosítás megtestesíti a benne élő angyalt és ördögöt egyaránt. „Miért rejtsük el személyiségünk egyik oldalát, ha tökéletesen megvannak egymás mellett, még ha állandóan harcban is állnak egymással?” – tette fel a költői kérdést.

Cash hangulatát tagadhatatlanul tükrözi ez a pár Superstar. Aki a rapperrel rokonleléknek érzi magát, szintén kifejezheti, közvetítheti a világnak ezt az érzést: az Adidas alkalmazásán keresztül lehet megvásárolni a limitált szériás, különc lábbelit. Mindezt viszonylag baráti áron, 8399 rubelért, nagyjából 35 ezer forintért teheti meg.