Lance Krall foglalkozását tekintve humorista, de nem riad vissza a rövidfilmek rendezésétől és a színészkedéstől sem. Számos mozgóképes alkotása megtekinthető YouTube-csatornáján, de a vietnami származású férfi legutóbbi munkája talán minden eddiginél jobban sikerült.

Krall ugyanis kezelésbe vette a világ jelenleg egyik legnépszerűbb sorozatát, a Disney+ indulásával együtt debütáló The Mandaloriant. A Star Wars-univerzumban A Jedi visszatér után elhelyezkedő szérián pörög az egész világ elsősorban “Baby Yoda” miatt, aki mindenkit levett a lábáról cukiságával. A filmes azonban más oldalról közelítette meg a témát.

Miután elegendő felvételt kigyűjtött a sorozat eddig megjelent epizódjaiból, a férfi megalkotta “az új kedvenc show-ját”, melyet Sergio Leone inspirált. A név valószínűleg sokaknak ismerős: ő rendezte többek között az Egy maréknyi dollárért, a Volt egyszer egy Vadnyugat, valamint A Jó, a Rossz és a Csúf című filmeket is, melyekkel egy új filmes kategória, a spagettiwestern alapjait fektette le.

A végeredményről nem is mondanánk sokat, szerintünk fantasztikus lett!