Tavaly nyáron mutatta be a Lexus a GX-et, melynek képében a slágernek számító SUV helyett egy valódi, off-roados terepjárót kapott a nagyközönség.

Persze messze nem puritán sárdagasztóról van szó, olyannyira nem, hogy a japán márka amerikai forgalmazója egyenesen a prémium/luxus konyhai berendezéseket és eszközöket gyártó Monogrammal fogott össze egy érdekes projekt erejéig.

A Monogram GX-et az aspeni Food & Wine Classic expón mutatták be a múlt héten, okkal, hiszen az autó hátuljába egy különleges kis konyha került. (Amellett, hogy a beltérben kéttónusú tevebőr kárpit, bronzból, titánból és palából készült dekorelemek tűnnek fel.)

A csomagtér középen osztott, kétfelé nyíló ajtóit kitárva ott egy 30 colos átmérőjű, kőlapos elektromos pizzakemence, egy melegített jéggolyókészítő – igen, melegített, ugyanis kockából, olvasztással formázza a sokkal elegánsabb labdát –, az ajtók belső felén bor- és egyéb palackok tárolására alkalmas rész, keverőeszközökkel, rázópohárral, koktélkeserűkkel, kihajtható vágódeszka, fogók, lapátok a kemencéhez, valamint egy kis szemetes, az oldalablak helyén pedig egy kisebb bárkészlet poharakkal, dugóhúzóval, miegyébbel.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Pizzát süt, koktélt kever ez a marcona terepjáró 2

A Lexus Mongram GX egyedi koncepció, forgalmazásáról nincs szó, így ára sincs, bár gyanítjuk, hogy kívánságra jó áron elkészítik annak, akinek annyira megtetszett.