1994-ben megjelent, cím nélküli albumával a KoRn zenekar a szó szoros értelmében műfajt teremtett, a furcsa, igen súlyos, de a különböző zsánerek keverése miatt igen újszerű hangzással bíró kaliforniai banda által elindított irányzat, a nu metal aztán olyan közönségkedvenceket adott a világnak, mint a Deftones, a Limp Bizkit, a Slipknot és a Linkin Park.

A KoRn tehát idén jubilál, a nu metal pedig reneszánszát éli a fiatalok körében a közösségi médiában, így teljesen érthető, hogy az eredetileg is Adidas-cuccokban feszítő zenekar mostanában újra szorosabbra fonta kapcsolatát a márkával.

Tavaly ősszel már bemutattak egy Adidas Originals KoRn-kollekciót, amely láthatóan sikeres volt, hiszen érkezik a második eresztés.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Itt az újabb metálos Adidas-kollekció 2

Ezúttal egy-egy a három csík mellett a banda logójával ellátott zöld, flitteres melegítőfelső és -alsó, hosszú és rövid ujjú póló, három különböző színű KoRn-zokni és egy sapka, valamint egy-egy Spermodified és Campus 2 sneaker – melyekhez kornos gitárpengető és matricák is járnak – között válogathatnak a rajongók.

Az új kollekció az Adidas és a KoRn webshopjában, valamint egyes márkaboltokban lesz elérhető május 15-étől.