A kanadai Price Emery Group ingatlanügynökség komoly marketingakciót indított: drága lakásaik vásárlóinak különböző ajándékokkal, akár egy Porschével kedveskednek, szúrta ki a Carscoops.

A leendő vásárlók két helyszín közül választhatnak: az egyik a francia ajkú, keleti Quebecben fekvő Montreal, a másik a hatalmas ország nyugati partján fekvő Vancouver. Utóbbi helyszínen egy vadonatúj, 60 emeletes luxustoronyház épül 2029-re, a fenntarthatóság jegyében „passzív házként”, mely a hagyományos épületekhez képest akár 90%-os megtakarítást ígér a fűtés, az elektromos fogyasztás terén.

Porschéket osztogatnak a lakásvásárlóknak 1

A vancouveri CURV látványterve – itt minden lakás 1 millió felett kezdődik (Kép: CURV/Brivia Group)

A Vancouverben épülő, CURV nevű ház esetében pusztán a „vegyen egy lakást, Porschét kap” mottó szerepel, míg a montreali ingatlanoknál a vásárlónak vagy egy, 1 millió kanadai dollárnál (kb. 267 millió Ft) drágább, vagy két „olcsóbb” lakást kell választaniuk a stuttgartiak egyik autójának megszerzéséhez.

A promóció hangsúlyozza, hogy nem nyereményjátékról, lízingről, kedvezményes vásárlásról van szó, a Porsche teljes egészében a leendő ingatlantulajdonos birtokába kerül – az viszont nem világos, milyen modellt is kapnak az érintettek, a hirdetésekben 911 GT3, Cayenne és Taycan is felbukkan.

Az autók mellett a kisebb ingatlanokat választókat kisebb, de szintén értékes ajándékokkal kecsegtetik, Rolex karórákról, utazásokról van szó.

Az érdeklődőket március 3-án várják egy vancouveri tájékoztatásra – érdekes, vagyis nem is olyan meglepő módon épp arra a címre, ahol a Porsche ottani képviselete is székel.