A világ filmrajongói már nem is vártak ilyen csemegét, most mégis megkapták. A Transformers-univerzum új fejezeteit kibontó epizód érkezik a mozikba, ami túlmutat az ember-robot kapcsolatok boncolgatásán. A Transformers: Fenevadak kora című új film a klasszikus Beast Wars animációs sorozat adaptációja, amiben a robotok nem járművekké, hanem vadállatokká és dinoszauruszokká alakultak át. 

a videó a hirdetés után indul

Aki nem ismeri a Transformers világát, annak kicsit ködös lehet az egész, de vélhetően hamar kiderül majd, hogy ki kit pofoz ócskavassá és miért. A film egyébként már idén nyáron érkezett volna, a Paramount viszont eltolta egy évvel a megjelenést, így 2023 nyarán élvezhetjük az egymást cséplő gépek csatáit. 

A filmet Steven Caple Jr. (Creed II) rendezte, a főbb szerepekben Anthony Ramos (Csillag születik, Hamilton) és Dominique Fishback (Project Power: A por ereje) lesznek láthatók, a veterán amerikai filmcsillagok inkább a megrajzolt CGI-lényeknek kölcsönzik a hangjukat, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Ron Perlman és Peter Cullen hangját is élvezheti az, aki eredeti nyelven nézi meg az alkotást. 

2007-ben indult a gépek harca a Michael Bay által rendezett mozival, ami akkora siker volt, hogy a filmgyár azóta sem állt le. 2009-ben a Transformers: A bukottak bosszúja, 2011-ben a Transformers: A Hold sötétsége, 2014-ben a Transformers: A kihalás kora, 2017-ben pedig a Transformers: Az utolsó lovag című filmek kerültek a mozikba, ezeket Michael Bay rendezte. 2018-ban jelent meg az ŰrDongó film, ami rebootolta lett a franchise-t, ezt Travis Knight rendezte.