Hôtel des Horlogers, vagyis az órakészítők szállodája – ezt a nevet kapta az Audemars Piguet saját szállodája Le Chenit településén Svájcban. A luxusóragyártó úgy döntött, hogy megveszi az épületet, mely előtte is hotelként működött, de alaposan kezelésbe veszi, és egy olyan helyet varázsol belőle, mely az óraimádók és -rajongók vágyott célja lehet. A képre kattintva galéria nyílik:

Az 50 szobás szállodát igazi alpesi paradicsommá varázsolták helyi forrásból beszerzett alapanyagok felhasználásával, a belsőt pedig egy kortárs dizájnstúdióra bízták, akik abszolút szemrevaló tereket álmodtak meg. Mindezt a megfelelő étkezés biztosításával fokozzák: a menüért egy Michelin-csillagos séf, Emmanuel Renaut felel, aki rögtön két éttermet is visz párhuzamosan a létesítményben.

Leesik az áll az óramárka újonnan nyílt luxushotelétől 17 Leesik az áll az óramárka újonnan nyílt luxushotelétől 18

A pontot az i-re az olyan extra szolgáltatások teszik fel, melyek kapcsolódnak az órákhoz. Ilyen a manufaktúra-látogatás is: a vendégeknek lehetőségük van arra, hogy megnézzék, hol születnek a Jaeger-LeCoultre órák, melyek akár évekig is készülhetnek.

A négycsillagos szállodában egy éjszaka két főre legalább 388 frankba, átszámítva közel 160 ezer forintba kerül, de elérhetőségtől függően az ár ennek duplája is lehet.