Egy brit DJ, SUAT nem a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadain, vagy épp arénákat megtöltve hívja fel magára a közönség figyelmét, hanem azzal, hogy bárhová elviszi a zenét. Ebben egy hordozható DJ-pult a társa, melynek áramforrása is van, a pultot magára kötve pedig a lehető legextrémebb helyeken keveri a zenéket.

SUAT magát épp ezért a világ legextrémebb DJ-jének is nevezi, bár nem épp azzal rúgta be nálunk az ajtót, hogy elment a szupermarketbe zenélni. A teniszpálya és a barlang már más tészta, az olyan vizes környezetek pedig, mint a medence vagy a kajak pedig technikailag is komoly kihívást jelentenek, ezeket valóban el lehet ismerni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SUAT (@suatism) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SUAT (@suatism) által megosztott bejegyzés

Teljesítményének eddigi megkoronázása azonban az volt, amikor az osztrák Alpokban siklóernyőzött, és közben zenélt. Az első néhány pillanatban nem is tűnt úgy, hogy sikeres lesz a projekt, mert csak nehezen tudta magára rögzíteni – már a levegőben – a felszerelését, de végül összejött neki mindez. Kételkedni nem kell abban, hogy csak utólag keverte a videó alá a zenét: az egész élőben ment, a pult rögzített minden potméterállítást.