A Računari egyike volt a nyolcvanas évek szakmai lapjainak. A számítástechnikával foglalkozó magazin 1984-ben indult, és tartalma semmiben sem különbözött a korabeli átlagtól. Tippek a Turbo Pascal használatához, DOS használata kezdőknek és haladóknak, 386-os Intel processzorok tesztje.

A magazin túlélte a szocialista rendszer összeomlását, és a kilencvenes évek viharos konfliktusait, ami talán a nem mindennapi borítóknak volt köszönhető. A készítők ugyanis a száraz irodai jeleneteket, hardvereket, merevlemezeket női modellekkel dobták fel.

Sőt, a kategóriában teljesen egyedi, enyhén erotikus hatású képekkel vonzották be a hírlapárushoz betérő vendégek figyelmét. Szerencsére a neten akad bőven beszkennelt verzió a jobb darabokból, érdemes végig görgetni, vannak érdekes kompozíciók.

Bikinis csajok és 386-os processzorok 1Bikinis csajok és 386-os processzorok 2Bikinis csajok és 386-os processzorok 3Bikinis csajok és 386-os processzorok 4Bikinis csajok és 386-os processzorok 5Bikinis csajok és 386-os processzorok 6Bikinis csajok és 386-os processzorok 7Bikinis csajok és 386-os processzorok 8