Pukkannak a pezsgők, az Intercontinental megélte a gyémánt kort, immár 75 éve várja világszerte a pazar kényelemre vágyó utazókat. Több módon ünnepelnek, de az ajándékhalom legszebb ékköve a Diamond Stay csomag, aminek árazása 75 ezer dollártól, vagyis 24 millió forinttól indul. 

Helyszíntől függ az élmény. Londonban például az Egyesült Királyság kultúrájában mártózhat meg a gyémánt fokozatú vendég. A fehér kesztyűs, legmagasabb szintű vendéglátás természetesen alap, erre jön az exkluzív látogatás a Kensington Palotában, ahol a vendég privát bemutatón csodálhatja meg a koronaékszereket, vehet részt ötórai teán, valamint a királyi család saját fotósa készít róla portréfelvételt. Innen a következő állomás Edinburgh, privát repülővel. Vacsora a helyi kastélyban, majd helikopteres kirándulás a Marchmont-házhoz, ahol a  Sotheby’s szakértője tart kiselőadást a helyi szövet, -gyapjúkészítés csodáiról. 

24 millióért gyémántporral kenik be a tested az Intercontinental exkluzív ajánlatában 1

Ez a négy éjszakás csomag potom 101 ezer dollár, vagyis 31,4 millió forint. 

Ausztráliában 24 milliós az exkluzív csomag. Ennyi pénzért az InterContinental Sydney Double Bay-ből indul a kaland, amit az öböl feletti privát repülés, a korallzátonyok meglátogatása, valamint exkluzív ékszerkészítés és piknik tesz különlegessé.

24 millióért gyémántporral kenik be a tested az Intercontinental exkluzív ajánlatában 2

A Maldív-szigeteken öt éjszakát tartalmaz a csomag, szintén 24 millióért. A vendégek itt akár hatan is lehetnek, felfedezhetik az érintetlen óceán csodáit, amihez képzett tengerbiológus ad segítséget.

24 millióért gyémántporral kenik be a tested az Intercontinental exkluzív ajánlatában 3

Természetesen Dubaj sem maradhat ki a sorból. Itt az InterContinental Dubai Marina adja a gyémánt fokozatú ellátást.

A 6,3 millióért mért két éjszaka során sor kerülhet luxusautós vezetésre a soksávos autóutakon, a helyi Michelin csillagos séf hétfogásos menüje kerül az asztalra, és itt van lehetőség igénybe venni a már említett, gyémántporos masszázst is. 

24 millióért gyémántporral kenik be a tested az Intercontinental exkluzív ajánlatában 4

A felsorolt helyszínek mellett még Japánban, New Yorkban, Vietnámban is elérhető a csodacsomag, itt tényleg a bőség zavara okozhatja a legnagyobb gondot annak, aki ilyen szórakozással akarja elütni az idejét.