Egyre felkapottabb lett különféle autóalkatrészekből berendezési tárgyakat készíteni. Ennek persze mi, benzinvérűek nagyon örülünk, hiszen minden egyes ilyen darab látványos, és hiába gyakoribbak már ezek az alkotások, azért elterjedtnek még nem mondhatjuk őket.

Leggyakrabban asztalokkal találkozni, melyeknek az alapja egy motorblokk, ám John Cobb az erőforrás más részeit is szereti hasznosítani. Így született meg a dugattyúból készült telefontöltő. Működése pofonegyszerű: a dugattyú bevezette megálmodója egy kábelen az áramot, a közepén pedig egy csatlakozó található, amire csak rá kell szúrni a mobilt, és már csordogálnak is az elektronok.

Telefontöltő lett a kiszuperált dugattyúból 1

A töltőt az teszi különlegessé, hogy valaha egy V8-as motor egyik eleme volt a talapzatként használt megmunkált fémdarab. Aki azonban másra vágyik, felveheti a kapcsolatot a készítővel, és akár kedvenc autómárkája vagy motorja egyik dugattyújából is kaphat egy töltőt. Természetesen ilyenkor egyedi elszámolás zajlik, az ilyen esetekben nem 120 dollár (37 500 forint) a töltő vételára.

Telefontöltő lett a kiszuperált dugattyúból 2Telefontöltő lett a kiszuperált dugattyúból 3