Ez a benzinvérűek számára mennyországot jelentő bérház sajnos messze van, de az ötletet itthon is el tudjuk képzelni. Missouri államban ugyanis valaki megépítette, és bérbe adja az aktív szórakozás minden földi jóval ellátott bázisát, amit csak “Little Talladega”-nak neveznek. 

Óriási, 24 hektáros birtokról van szó, aminek közepén áll egy méretes ház. A 790 négyzetméteres épület már magában egyfajta buliközpont, hat hálószobával nyújt tizenkét ember számára kényelmes elhelyezést. 

Ez az apartman tökéletes helyszín lenne egy hétvégi zúzáshoz 1

Valószínűleg kevesen maradnak a négy fal között, mivel kint két versenypálya – egy murvás és egy aszfaltozott – várja, hogy drifteléssel, vagy minden idők legkeményebb gokartbajnokságával szórakozzanak rajta a vendégek. 

Ez az apartman tökéletes helyszín lenne egy hétvégi zúzáshoz 2Ez az apartman tökéletes helyszín lenne egy hétvégi zúzáshoz 3

Ehhez már eleve ott állnak a garázsban a gokartok, de aki mással ütné el az időt, az sem marad hoppon, kosárlabdapálya, teniszpálya, úszómedence áll rendelkezésre. Az Airbnb oldalán hirdetett komplexumot minimum két éjszakára lehet kibérelni, és érdekességképp az árát is megnéztük, ez a minimális időszak 2 millió forintba kerül, és mindegy a vendégek száma, tehát érdemes 16-an nekiindulni a kalandnak.