A koronavírus kirobbanása óta pofont kapott a normális élet, és a covid idők előtt különc furcsaságnak tűnő szokások ma már egyre értelmesebb opciónak tűnnek. Ilyen például a lakókocsis életforma, ami a home office elburjánzásának, és az egyéb szórakozási formák eltűnésének következtében izgalmas hétköznapokat ígér.

Aki megteheti, miért ne ébredhetne egyik nap az óceánparton a Teams bejelentkezés előtt? Miért ne olvasná a bejövő leveleket kétezer méter felett egy alpesi parkolóban? Erre a lehető legtökéletesebb, és legstílusosabb eszköz az Airstream lakókocsik stílusában épült Bowlus Terra Firma. 

Mozgó iroda a repülés hőskorát idéző tökéletes stílusban 1

A 7,8 méter hosszú Bowlus két hétig bírja árammal töltés nélkül, bár erre aligha lesz szükség, hiszen a 8 kWh-s akkumulátor már 3-4 óra alatt teljesen feltölthető. Minden rendszere okostelefonnal kezelhető, és UVB fénnyel, valamint HEPA szűrővel ellátott légtisztítóval harcol a kórokozókkal szemben. 

Mozgó iroda a repülés hőskorát idéző tökéletes stílusban 2

Ezen felül a négylábú társak kényelmét szolgáló extrák teszik különlegessé, a konstrukció olyan olyan távirányítású klímát és megfigyelőrendszert használ, ami lehetővé teszi, hogy egy rövidebb időre magára hagyjuk a kutyát.

Mozgó iroda a repülés hőskorát idéző tökéletes stílusban 3

Emellett a kedvenc saját alvóhelyet, etetőt és itatót kap, nem is beszélve a padlófűtésről, bár ahhoz már elég érzékeny kutyának kell lenni, hogy a hideg padló problémát jelentsen.

Ami a beltér kialakítását illet, a vevők elengedhetik a fantáziájukat. Összesen 56 millió különböző variáció közül választhatnak, igaz, a  közel 80 millió forintos kezdőárért ez tulajdonképpen el is várható.