Elképesztő rajongás tudja kísérni egy-egy videojáték megjelenését, főleg akkor, ha egy jól bejáratott sorozat újabb epizódjáról van szó. Ez a helyzet a Resident Evillel is, mely még 1996-ban indul Japánból az első PlayStationnel, idén pedig már nyolcadik jelentősebb kiadását éli meg a túlélő-horrorjáték a Resident Evil Village formájában.

a videó a hirdetés után indul

A május 7-én érkező játék alapára Magyarországon 23 990 forint, de a legnagyobb rajongóknak nem kell ennyivel beérniük: a Resident Evil fejlesztője, a Capcom Japánban árul egy teljes gyűjtői kiadás névvel illetett kollekciót, melybe gyakorlatilag minden került, ami a játékkal kapcsolatos.

A 192 500 jenért (546 ezer forintért) kínált csomag a PlayStation 5-re megjelenő játék egy példánya mellett tartalmaz többek között egy képeskönyvet, mely részletesen bemutatja a játékban szereplő karaktereket, egy térképet, mely a virtuális pályát ábrázolja, és egy fémdobozt is.

Exkluzív kabát és egyéb csecsebecsék is járnak a félmilliós videojátékhoz 1

Mind közül kiemelkedik azonban az a gomb nélküli kabát, mely egy az egyben ugyanaz, melyet a játék főhőse, Chris Redfield karaktere is visel kalandjai során – a csomagban egy őt ábrázoló szobrocska is található.