Nincs közel, de a derékszögfóbiásoknak pont ideális pihenőhely lehet ez a rendhagyó ingatlan Texas államban, az Egyesült Államokban. A The Bloomhouse ötlete még a hetvenes években kezdett valósággá válni két hippimozgalom által inspirált építésznek köszönhetően.

Charles Harker és barátja, Dalton Bloom 1973-tól egészen 1984-ig dolgozott a rendhagyó szerkezetek megalkotásán.

Ha gyűlölöd a derékszöget, akkor ez a hippi búvóhely neked való 1Ha gyűlölöd a derékszöget, akkor ez a hippi búvóhely neked való 2Ha gyűlölöd a derékszöget, akkor ez a hippi búvóhely neked való 3Ha gyűlölöd a derékszöget, akkor ez a hippi búvóhely neked való 4

Céljuk a lehető legtermészetesebb, vagy inkább a legextrémebb lakótér létrehozása volt, ahonnan száműzték az egyenes vonalakat, és szögeket. Ezzel egy élményszámba menő ingatlant hoztak létre, ami olyan, akár a megfagyott tó hullámai, vagy egy furcsa megkövült élőlény. 

Az épület felhúzása után évtizedekre elfelejtődött, míg 2017-ben Dave Claunch rátalált, és egyből látott benne fantáziát. Felújították, és most már egyedi szálláshelyként várja a vendégeit, éjszakánként körülbelül 180 ezer forintos áron.