A közel száz éves David Attenborough 20 órája posztolt életében először Instagramra, a profilját pedig azóta 2,4 millióan követték. Ami nem csoda, hiszen az üzenet, amelyet megfogalmazott, az egész emberiséget érinti.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A Life On Our Planet (@davidattenborough) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2020, időpont: 2:00 (PDT időzóna szerint)

 

A világhírű Attenborough-val az elmúlt 60 évben találkozhattunk a rádióban és a tévében, és azért regisztrált a népszerű közösségi platformra, mert bízik abban, hogy változásra ösztönözheti az embereket.

“Azért vagyok itt, azért tanulom a kommunikációnak ezt a számomra új formáját, mert mindenki tudja, hogy a világ óriási bajban van. Lángolnak kontinensek, olvadnak a gleccserek, korallzátonyok pusztulnak el, halak tűnnek el az óceánokból és a listát még sokáig lehetne folytatni. De tudjuk, mit lehetne tenni. A következő hetekben több videót is feltöltök, amelyekben elmagyarázom, mik a problémák és hogyan kezelhetjük őket. Csatlakozzanak hozzám, vagy ahogy a rádióban mondtuk mindig: maradjanak velünk” – hallható a felvételen

Te is érzed, hogy hatalmas bajban van a bolygónk?
Igen
95% (11855)
Nem
5% (562)