A 2020-as esztendő számtalan furcsasággal meglepett már minket, ám arra nem számítottunk, hogy a KFC gyorsétteremlánc és a papucsairól ismertté vált Crocs egy közös terméket dob a piacra. Márpedig ez tegnap megtörtént, az eredmény pedig egy gumipapucs, melynek a felső részét rántott húsok képei díszítik.

Mindenki döntse el saját ízlésének megfelelően, hogy mit gondol a lábbeliről, melybe beleharapni ugyan nem érdemes, de szagolgatni már inkább: a papucshoz jár ugyanis egy sültcsirke-illatú, levehető rész is, ezzel megalkotva az év egyik legeszementebb dolgát.

A furcsa kollaboráció körüli óriási hype miatt mindössze egy nap alatt el is kelt az összes lábbeli, darabonként 60 dolláros (17 ezer forintos) áron. Arra azonban ne számítsunk, hogy ellepik az utcákat a csirkés papucsok, ugyanis legtöbben inkább pénzkeresésre használják a terméket. Egy erre szakosodott oldalon akár 74 ezer forintnak megfelelő összegért is gazdát cserélhetnek a ritka lábbelik, melyek egy része biztosan gyűjtőkhöz kerül az idő során.