Elon Musk kisebbfajta ámokfutásba kezdett a hétvégén a Twitteren. Pénteki bejegyzése, miszerint a Tesla részvényei túl sokba kerülnek, akkora vihart indított a tőzsdéken, hogy azt személyes vagyona is bánta: a becslések szerint neki 8, a Teslának pedig összesen 14 milliárd dollárjába került a főnök 33 karaktere.

Ámokfutása tovább folytatódott: aznap legnépszerűbb bejegyzésében azt írta, hogy eladja szinte minden vagyontárgyát, még háza sem lesz.

Úgy tűnik, hogy Musk ezúttal nem a levegőbe beszélt: két ingatlant is meghirdettek egy erre szakosodott weboldalon, melyek együttes értéke 39,5 millió dollár (12,8 milliárd forint). Az egyik Los Angeles Bel Air városrészén található, melyet a Tesla-vezér 2013-ban 17 millió dollárért vett. Az óceánra néző, kétszintes, könyvtárral, színházteremmel, teniszpályával, borospincével, edzőteremmel és öt férőhelyes garázzsal rendelkező, 1858 négyzetméteren elterülő kúriát 30 millió dollárért hirdették meg. Tekints be az ingatlanba az alábbi videón!

a videó a hirdetés után indul
Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 1
Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 2

Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét

Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 7
Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 8
Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 9
Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 10
Fotó megosztása:

A másik ingatlan az utca szemközti oldalán található. Ennek mérete és ára is szerényebb, a 260 négyzetméteres otthon mindössze 9,5 millió dollárba kerül. Sajnálni azonban nem kell azt, aki esetleg ide költözik: annak idején Gene Wilder, a Willy Wonkát is alakító színésznek is megfelelt az öt hálószobás, négy fürdőszobás villa, melynek udvarán egy ovális medence is található.

Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 11Elon Musk nem viccel, tényleg eladja mindenét 12

Kövess minket a Facebook-on!