A nyugdíjas sportoló mára állcsúcsra helyezett balhorgok helyett legálisan árult cannabisszal bódítja az agyakat, és igen jól keres fűárusként is.

2018. január 1-től legális a marihuánakereskedelem Kaliforniában, Mike Tyson pedig az elsők között volt, aki meglátta ebben az üzleti potenciált. Társaival a Death Valley Nemzeti Parktól 60 mérföldnyire vett egy hatalmas, 40 hektáros földterületet, amit azóta 160 hektárra (körülbelül 420 angol hold, vagyis acre, ami külön poén a szerfogyasztók számára)  bővítettek ki. 

2019-es hírek szerint összesen 500 ezer dollárban értékesítenek a farm terméséből egy hónapban, amiből 40 ezer dollárnyi cuccot a bajnok és baráti köre pöfékel el. A Tyson Ranch nevű helynek külön Instagram-oldala is van, több mint 322 ezer követővel, és már bőven van saját márkás termékük is a fő árucikken túl.

A helyből nem mellesleg komoly turisztikai központot akarnak fejleszteni, ahol minden a békéről, az elmélyülésről és a gyógyulásról szól majd, Mike Tyson legalábbis mindenhol az egészségügyi használatot népszerűsíti: “Közel húsz évig bunyóztam, így hát a testem elég sokat kapott. Két műtéten is túl kellett esnem, főleg ekkor kezdtem el marihuánát használni, a célból, hogy kicsit lenyugtassam magam. A fűnek hála eltűnt a fájdalom.” – nyilatkozta a Cannabis Tech Today oldalnak Tyson.

Tegnap, április huszadikán, vagyis a cannabisfogyasztás félhivatalos világnapján rövid interjút is adott, amiben széles mosollyal osztotta meg véleményét erről a napról, szerinte ünnep ez, egy forradalmi folyamat kiemelt napja, és ha lenne rá lehetősége, akkor Bob Marley lenne az a történelmi személy, akivel szívesen pöfékelne.