Felniből szinte minden férfi csinált már tűzrakóhelyet. Nem kell hozzá sok, csak egy hulladék lemezfelni, pár fadarab, és a tűzgyújtás képessége. Az eredmény tökéletes arra, hogy a bográcsban finomra rottyanjon a gulyás, de azért ezt a koncepciót is tovább lehet gondolni. 

A Create csatorna építője így tett, és pár ócska lemezfelniből, profi szaktudással, a megfelelő szerszámokkal, és még némi nyersanyaggal elkészített egy valóban menő, hatékony, látványos, indusztriál beütésű beltéri kályhát. Innen nézve azért bukik a hulladékból menőt elgondolás, hiszen ezt nem tákoljuk otthon össze az akciós Lidl sorból vásárolt plazmavágóval, de ha elég felszerelt a műhelyünk, ez egy tökéletes projekt a szabadidő eltöltésére.

Különlegessége, hogy ez egy Bullerjan meleglevegős kályha, ami nagy terekben lehet igazán hatékony. A csövek által nagy, hengeres égéstér jön létre, a csövek felületének nagyobbik része ezzel van közvetlen kapcsolatban. A csövekben hamar felforrósodó levegő felül távozik, alul pedig hideg levegő áramlik a helyébe, így a meleg egyenletesen oszlik el.