Star Wars egyik legismertebb dallama, az Imperial March már önnön jogon legendává érett. John Williams olyan zenei művet alkotott, ami a popkultúránk egyik alapköve lett, mindenki ismeri, még azok is, akiknek a Star Wars valami furcsa mese, fekete bádogfejű, lihegő főgonosszal, meg furcsán kurjongató kutyánmajommal. 

Tehát ez az a dallam, amit már mindennel eljátszottak, amiből valamilyen zenei hang kicsiholható.

Az első feldolgozásunk egyszerre vicces, ijesztő és sokkoló. A fizika alaptörvényeit ismerők hallottak már a Tesla-tekercsről. Na itt belőttek egy Tesla-tekercset úgy, hogy az Imperial March zenét “játssza” el.

Természetesen a hárfák tündérei, a Harp Twins sem hagyta ki a ziccert. Camille és Kennerlya tőlük megszokott átszellemült előadásmóddal, és jelmezekkel adóztak a nagy filmes sláger előtt.

Kőkemény metál verzió? Naná, hogy van! Ráadásul itt tényleg profi jelmezekbe bújtak a zenészek, aki a sötét oldalon zúzna, annak kötelező darab. Bobafett a doboknál nagyon él, Vader nagyúr pedig torzított gitárhanggal szólózik.

A gépek lázadása Star Wars módra, avagy mire nem jó pár polcon porosodó floppy meghajtó. 

Lakodalmas Jazz beütésű? Jöhet? 

Mivel kellően bemelegedtünk, jöjjön egy igazi magyaros, folk gyöngyszem. Citerán és dorombon így hangzik John Williams alkotása.