Érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet a Matchday Instagram-oldala. Nemrégiben egy képsorozatot közöltek Cristiano Ronaldóról, kiemelve a portugál világsztár egy furcsa, de hiú szokását.

Erről mikor szokik le Cristiano Ronaldo? 1

Erről mikor szokik le Cristiano Ronaldo? 2

A képeket nem igazán kell magyarázni, jól látszik mindegyik csapatfotón, hogy Ronaldo pipiskedéssel szeretne kiemelkedni csapatából. Ha nem látszana jól szemből, az oldalsó képek egyértelműen megmutatják, mi is a helyzet.

Erről mikor szokik le Cristiano Ronaldo? 3

Erről mikor szokik le Cristiano Ronaldo? 4

A képek a portugál válogatott színeiben, valamint előző klubcsapatával, a Real Madriddal készültek. Kissé érthetetlen is, hogy a királyi gárdánál mi szüksége volt a kiemelkedésre, hiszen 187 centiméteres magasságával két centit ver a mellette álló Karim Benzemára, míg a kettővel arrébb álló Toni Kroos csak 183 centi magas.

Szokásáról új csapatában, a Juventusban sem mondott le, a világ egyik legjobb futballistája ilyen módon is ki akar emelkedni társai közül.

Erről mikor szokik le Cristiano Ronaldo? 5

Ronaldo egyébként közismerten híres hiúságáról. Profi karrierje elején rengeteg pénzt költött arra, hogy rendbe tegye arcát és fogsorát, majd az évek alatt igencsak kigyúrta magát.