A nők többsége kényelmetlenül érzi magát, ha a koráról van szó, azonban Jodi Harrison-Bauer ki is hangsúlyozza ezt, és büszke rá. Az 58 éves connecticuti hölgy nagy célt tűzött ki maga elé: be szeretne kerülni a Sports Illustrated következő fürdőruhás kiadásába, abba, ahol korábban Palvin Barbi is szerepelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés, Márc 26., 2019, időpont: 8:58 (PDT időzóna szerint)

Az edzőtermet üzemeltető Jodi dolga nem könnyű: a válogatókon a legtöbb vetélytársa feleannyi idős sincs, mint ő. Azonban így sincs szégyenkeznivalója, képeit elnézve. „Akár beválasztanak, akár nem, azért csinálom ezt, hogy megmutassam, ki is vagyok, és ösztönözzek másokat arra, hogy sosem késő valami új dologba belevágni” – mondta magáról és küldetéséről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2018, időpont: 8:59 (PST időzóna szerint)

Jodi egy nyilvános castingra jelentkezett, és korábban még nem modellkedett. Ha bekerülne a magazinba, ő lenne a legidősebb, akit így válogattak be az újságba. Az összesített korrekord nem lenne az övé: 2017-ben az akkor 63 éves Christie Brinkley lányaival állt a kamera elé, de a hölgy korábban is modellkedett, így nem is volt kérdéses, hogy visszatérhet-e a kamera elé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2019, időpont: 1:31 (PDT időzóna szerint)

„58 éves vagyok, és soha nem voltam még ilyen magabiztos. Minden korosztálynak szeretnék üzenni, de elsősorban az ötven feletti nőknek: lépjenek ki a komfortzónájukból!” – nyilatkozta a negyenes éveiben sportolni kezdő nő, aki két felnőtt gyerek anyukája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés, Jún 25., 2019, időpont: 10:07 (PDT időzóna szerint)

„Nem tudom, mi lesz a következő fejezet, de a magazinba kerülésért folytatott verseny egy újabb módja annak, hogy a kor csak egy magunknak szabott határ” – állította Jodi.