71 éves, mégis megállíthatatlan Arnold Schwarzenegger. A sztár legutóbb éppen autókereskedőnek adta ki magát, de legújabb projektje ennél jóval nagyobb szabású.

Az osztrák származású színészlegenda a Snapchattel kötött szerződést, és egy új tv-show-t indít A siker szabályai címmel. A műsorban Schwarzenegger inspirálná, tanácsokkal látná el a nézőket.

Azok kedvéért, akik nem ismerik a Snapchatet: az alkalmazásban tulajdonképpen képeket készíthetnek és küldhetnek egymásnak a felhasználók, hasonlóan, mint az itthon népszerűbb Instagramon. A siker szabályai egy lenne azon produkciók közül, melyeket az alkalmazás tervez, megújítva ezzel a saját gyártású tartalmi szekciójukat. A Snapchatet 90%-ban 13 és 24 év közötti fiatalok használják, így Kalifornia korábbi kormányzójának is olyan tartalmat kell gyártania, mely a fiataloknak is tetszik.

Nem az akciósztár az egyetlen híresség, akit a Snapchat leigazolt: a híres teniszező, Serena Williams és a szintén színészkedéssel és nevettetéssel foglalkozó Kevin Hart is exkluzív tartalmakat készít majd, csakúgy, mint az alkalmazás segítségével felfutott, nagyobb követőbázissal rendelkező emberek.