Különleges szállások tömkelege várja a turistákat a világ körül. Aki már unja a kempingezést, mégis szeretne a természet lágy ölén megszállni, annak is rengeteg lehetősége van. Ezek közül talán az egyik legérdekesebb megoldás a fára költözés, amihez ma már több lehetőség és eszköz is rendelkezésre áll.

A fenti két szálláshelynél nagyobb komfortot kínál a Londonból két és fél óra autózással elérhető Fish Hotel. A név egy kicsit megtévesztő, ugyanis nem a halakról nevezetes a szálloda, hanem a fák lombkoronáin és a domboldalakon elterülő szállásairól.

Ezért a hotelért boldogan fára másznánk 3

Az ide látogatók persze kőházakban is megpihenhetnek, de miért is tennék? Lenyűgöző a faházak látványa, és semmilyen kompromisszumot nem kell kötni ezért: televízió és minibár is van a kunyhókban, emellett a terasz padlófűtést is kapott, így a hűvösebb estéken sem kell vacognunk a szabadban.

Ezért a hotelért boldogan fára másznánk 4

A szállásokat egy kötélhídon lehet megközelíteni, így már érkezéskor azonnal átadhatjuk magunkat a természetnek. Ez az élmény csak fokozódik akkor, amikor megmártózunk az autentikus fakádakban a szabad levegőn. A habos, meleg vízből – egy pohár jóféle pezsgővel a kézben – gyönyörű látvány nyílik a körülölelő erdőre és annak minden élőlényére.

Ezért a hotelért boldogan fára másznánk 5

Egy éjszaka a hotel ezen részén 370 fontba, azaz 134 ezer forintba kerül, melyben a reggeli ára is benne van. Azonban érdemes nem csak reggel étkezni a szálloda kiváló éttermében. A gasztronómiában már tetten érhető, miért épp ezt a nevet kapta a hely: a tengeri ételek terén verhetetlenek a környékben.

Ezért a hotelért boldogan fára másznánk 6