Évről évre bejárja az internetet egy nagyobb kihívás. Emlékezetes volt például az ice bucket challenge, mely egy ritka betegségre hívta fel a figyelmet, de ott volt az elmúlt évek egyik legnagyobb baromsága is, a tide pod challenge, amikor egy mosókapszulát kellett a kihívottaknak a szájukba venni.

Most egy új trend kezdett terjedni, mely semleges megítélésű, azonban marha jól néz ki és látványos, ha jól csinálja az ember. Ez a bottle cap challenge, ahol az a feladat, hogy le kell csavarni egy kupakot egy palackról, lábbal. Ne is magyarázzuk, inkább nézzük meg, hogy csinálja Jason Statham.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Statham (@jasonstatham) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2019, időpont: 9:09 (PDT időzóna szerint)

A Szállítóból és a Halálos iramban-szériából ismert brit színészt egy amerikai énekes, John Mayer hívta ki. Annak ellenére, hogy a férfi látszólag nincs olyan jó kondiban, mint az egykori műugró, ő is sikeresen lepörgette a kupakot a palackról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Mayer 💎 (@johnmayer) által megosztott bejegyzés, Jún 29., 2019, időpont: 2:57 (PDT időzóna szerint)

A kihívás terjed tovább az interneten, Statham például Guy Ritchie-nek passzolta tovább a feladatot. A filmrendező sikeresen abszolválta a kihívást, és kihívta Will Smith-t és David Beckhamet is. Ők még nem teljesítették a feladatot, de kíváncsian várjuk, hogyan sikerül nekik a mutatvány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Guy Ritchie (@guyritchie) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2019, időpont: 6:35 (PDT időzóna szerint)