Nagy népszerűségnek örvend kerékpáros körökben Danny MacAskill. A skót férfi már több mint egy évtizede nyűgöz le bennünket különböző trükkjeivel. Legyen szó BMX-ről vagy mountain bike-ról, a triálos minden nyeregben megállja a helyét.

Legutóbbi videójában az őrült skótra bíznak egy Daisy nevű kislányt, hogy vigyázzon rá, amíg a szülők távol vannak. Danny úgy dönt, hogy egy kellemes biciklitúra megfelelő program lesz, ám a dolgok ekkor fajulnak el: A sportoló igen hamar letér a kijelölt útról, és árkon-bokron át, szakadékok és óriási mélységek mellett kerékpározik, miközben hátul egy gyermekszállítóban utazik a rá bízott lány.

a videó a hirdetés után indul

 

Természetesen a komolyabb trükköknél, mint például az ugratásoknál – ahol Danny többször is elesett -, Daisy nem ült a gyermekszállítóban. Nem csak a férfi trükkjeit érdemes figyelni a videó során, a környező táj szépségei is ámulatba ejtőek.

Danny egyik legnézettebb videójában azt is megmutatta korábban, hogy mennyire jól bejárható Skócia BMX-ével. A férfi Edinburghből indulva egészen az otthonaként szolgáló Dunveganig kerekezett.

a videó a hirdetés után indul