Szinte megkínozza a Marvel-rajongókat a Bosszúállók-sorozat utolsó része. A Végjáték ugyanis több forrás szerint is 3 óra 2 perc hosszúságú lesz, ezzel a széria befejező része lesz a képregényesek leghosszabb mozija.

Az eddigi leghosszabb Marvel-film a Bosszúállók: Végtelen háború volt a maga 149 perces hosszával. Az alkotók már a hónap elején utaltak arra, hogy a kész film hosszúnak ígérkezik, de erre talán senki sem számított.

„Ez a mozi lesz az eddigi 22 film kiteljesedése” – magyarázta a film hosszát a rendező Joe Russo. Azonban a rajongók attól tartanak, hogy a sok szereplő és a film hossza együttesen elronthatja az élményt. “Félek, hogy ezt a hólyagom nem fogja bírni” – írta az egyik kommentelő. “Lehetne 10 órás is a film, és csináljanak hétköznapi dolgokat. Mondjuk Vasember fél órán keresztül ehetne egy tál müzlit” – viccelődött a film hosszával egy másik hozzászóló.

A moziba látogató rajongóknak mindenféleképpen javasoljuk a Végjáték megtekintése előtt, hogy menjenek el WC-re, és ne igyanak sok kólát a három óra alatt, ha nem akarnak egyetlen képkockáról sem lemaradni.