Cudar idő köszöntött ránk, és a szervezetünk reagál. A hirtelen jött hidegben a létfontosságú szervek felé terelődik az életet adó vér, a végtagok pedig, a karok és lábak jégcsappá válnak. Ami tulajdonképpen nem a világvége, de nekünk férfiaknak van egy olyan szervünk, amit semmiképp sem szeretnénk prédaként állítani a fagyos napoknak. 

Ezért a Rúzs és Gépzsír heti gyűjteménye garantálja, hogy a képgaléria végigböngészését megélénkült, felfrissült vérkeringés követi majd, az igazán értékes testrészek környékén is!
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 1
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 2

Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra

Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra

Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 16
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 17
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 18
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 19
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 20
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 21
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 22
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 23
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 24
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 25
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 26
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 27
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 28
Fotó megosztása:
Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 29 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 30 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 31 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 32 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 33 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 34 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 35 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 36 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 37 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 38 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 39 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 40 Vérfrissítő képcsokor a fagyos napokra 41 Úgy érzed, hogy gyűjteményünk megérdemli ismerőseid figyelmét? Oszd meg a galériát Facebookon!  Autók és csajok rovatunk további gondolatébresztő anyagai EZEN A LINKEN érhetők el!