Porig égett a múlt héten egy raktárépület az írországi Dublinban, ahol több autóipari vállalkozás, köztük egy klasszikusautó-kereskedés és egy driftautókra szakosodott műhely is üzemelt. Hat tűzoltóautóval igyekeztek megfékezni a hatalmas tüzet, ennek ellenére több tucat klasszikus modell vált a lángok martalékává – adta hírül a Drive.

Sajnos a családi vállalkozásunk nincs többé. 50 évig tartott felépíteni, de mindössze öt óra kellett ahhoz, hogy megsemmisüljön. A legfontosabb azonban az, hogy mindenki biztonságban van, és senki sem sérült meg

írta a klasszikus autók eladásával évtizedek óta foglalkozó Deane Motors.

On behalf of everyone at Deane Motors & The Engine Block we are so deeply saddened by the loss of The Engine Block the...

Közzétette: Deane Motors – 2024. április 10., szerda

Egyelőre nem számszerűsítette a vállalat, pontosan hány autója esett a tűz áldozatául, de a feltételezések szerint egy Audi A8, egy BMW M3 (E30), egy Chevrolet Impala SS kabrió, egy Subaru Impreza Prodrive P1, egy Toyota GR Yaris és egy Lancia Fulvia S1 Rallye is érintett lehet a tűzesetben.

Egy másik cég, a Drift Games arról számolt be, hogy a tűz két óra alatt tette tönkre tíz év munkáját. A műhely több áldozatot is megnevezett: egy R32-es Nissan Skyline GT-R, három Nissan Silvia, egy Chevrolet C-10, egy BMW 633i, valamint egy Lamborghini Gallardo is megsemmisült a szerencsétlenség következtében.

10 years of work, hopes and dreams gone in less than 2 hours. Our HQ and all of our cars have disappeared forever.

Közzétette: Drift Games – 2024. április 9., kedd