Érdekes, de a kimenetelét tekintve szerencsés balesetet örökítettek meg a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerái. A közútkezelő legújabb Facebook-bejegyzésében egy augusztus 23-i esetről osztottak meg egy videót arról, ahogyan egy Mazda 3-assal felugrattak az M0-s autóút két oldalát egymástól elválasztó betonkorlátra.

Hogyan akadhatott fenn? 🤔 Nemrég az M0-s autóúton rögzített egy érdekes, de végül is szerencsés kimenetelű balesetet az egyik forgalomfigyelő kameránk. 📹 Nem tudni hogy, de a személyautó „felugrott” a betonelválasztó elemekre és a forgalommal szembeni irányban állt meg. 😳 Személyi sérülés nem történt, az útellenőrünk és a Magyar Rendőrség is perceken belül ott volt a helyszínen. 👍🏻 Vigyázzunk egymásra, vezessünk óvatosan, figyelmesen, mindig, minden körülmények között! ✌🏻 #magyarkozut #kozut #kozutkezelo

Közzétette: Magyar Közút Nonprofit Zrt. – 2023. szeptember 23., szombat

Nem derült ki, hogyan történt a baleset, mindenesetre az érintett autó úgy tűnik megpördül majd farral a betonra felkap. Személyi sérülés nem történt, a közútkezelők – a rendőrséggel együtt – pedig perceken belül a helyszínre érkeztek.