Egy Marcus Powell nevű milwaukee-i lakos internetes szenzációt kreált egy fekvőrendőrből, miután videókat posztolt arról, ahogy az autósok átrepülnek az otthona közelében lévő lassítást ösztönző építményen. Felvételeiben az a megdöbbentő, hogy a figyelmeztetések ellenére mindig akad bőven autós, aki úgy érzi, nem lesz gond, ezt a fekvőrendőrt figyelmen kívül lehet hagyni. 

Csakhogy ez az akadály nem viccel, aki nem tartja be a 24 km/órás korlátozást, az egy ugratással és  a futóműben, autóban keletkezett károkkal is számolhat. Videóin mindenféle autó felbukkan, a platós furgontól kezdve a mezei szedánon át a nagyobb teherautókig.

@peezyante cars vs giant speed bump 😂😂 let me know if yall want a part 2 👀 #fyp #4u #viral #peezyante #cars #speedbump ♬ original sound - Peezyante

“Naponta legalább 30-40 autó jön át az utcán” – mondta Powell a Fox6-nak. “Az áthaladók körülbelül fele átrepül azon a fekvőrendőrön. Döbbenet, de már hozzászoktam. Mindennap ez van.”

A videó alapján úgy tűnik, hogy az utca, ahol a fekvőrendőr található, egy park mellett halad, ami megmagyarázza, hogy miért döntöttek a telepítés mellett. A lakosok azonban nem csak ezért szeretnék, hogy az autósok lassítsanak, kisgyerekes családok, nyugdíjasok, nyugodt életre vágyók élnek a környéken, akik nem kérnek a száguldó autókból.