Néhány hete, egész pontosan március 26-án nógrádi Szarvasgedén traffiztak rendőreink a Kossuth úton. Mivel lakott területről van szó, így az autósokra 50 km/órás maximális sebesség vonatkozik.

Ahogy a rendőrség írja, a sebességmérés során egy órán belül két jelentős sebességtúllépést is rögzítettek munkatársaik, mindkettőt egy-egy Suzuki volánja mögött követték el. Az első swiftes 98 km/órás sebességgel haladt, amiért 60 ezer forint pénzbüntetésre és 4 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat, éppúgy ahogyan a később érkező márkatárs, akit 91 km/órás sebességgel mértek be.

Fotó is készült a két renitens Suzukiról, reméljük ezentúl jobban odafigyelnek majd és tesznek egy tojást a gázpedál alá, ne harapjanak annyira a lovak.

Két suzukis nagyot ment Szarvasgedén, ahogy a rendőrség fogalmazott: „Jól kikormozták” 1

Két suzukis nagyot ment Szarvasgedén, ahogy a rendőrség fogalmazott: „Jól kikormozták” 2

De a rendőrség címe sem utolsó: „JÓL KIKORMOZTÁK” 

Így jelent meg a Police.hu-n a közlemény, amelyhez csak annyit fűznénk hozzá, hogy a Suzuki ezres (de még az 1,3 literes is) szívó benzinmotorjaira nem igazán jellemző a kormolás, az inkább a dízel erőforrások sajátossága (többek között akkor, ha kapnak egy patent „csipsztuningot”).