A Redditen bukkant fel a fenti fotó, melyről a feltöltő, phleep sajnos nem osztott meg további infókat, de megmutatásra így is érdemes.

Annyi biztos, hogy egy oklahomai (USA) rendszámú autóról van szó, a modell pedig Dodge Caravan, ám állapota miatt nem megállapítható, hogy az 1996–2000 között gyártott harmadik, vagy a 2001 és 2007 között készült negyedik generáció tagja.

Rothadó zombiautó járja Amerika útjait 1

Új korában így festett egy negyedik generációs Dodge Grand Caravan

Hát igen, az állapot… A családi egyterű/minibusz tetején istentelen mennyiségű fémhulladék, kábel burjánzik, de akad bevásárlókocsi és egy Dodge-kormánykerék is. Ahogy a „koronán”, úgy a kasztnin is korom, égés- és olvadásnyomok láthatók, mintha egy lángokban álló garázsból, parkolóházból indultak volna vele útnak.

A bizarr járgány valahol a mad max-i posztapokaliptika, a zombifilmek és a modern művészet metszetébe esik, de még a Reddit általában találékony közönsége sem tud megegyezésre jutni abban, hogy ez valami gyűjtögető élőhalott roncsig használt autója, vagy éppenséggel nagyon is tudatosan ilyenné alakított art car, guruló műtárgy.

Ti mit gondoltok? Esetleg láttatok már hasonlót a magyar utakon?