Robert Maddox rakétaőrülete gyerekkorából eredeztethető, amikor is tévén nézte, hogy rakéták segítségével jutottak el az amerikai űrhajósok a Holdra. Kicsit nagyobb volt már, amikor az oregoni Phoenixben található otthona felett naponta húztak el a sugárhajtású gépek a vietnámi háború miatt. A férfi már 17 éves kora óta épít különféle rakétákat, melyekkel motorkerékpárokat, Jaguart, vagy ha úgy adódik, gokartokat hajt. Ezek után nem csoda, hogy elnyerte a Rocketman becenevet, mire kinőtt és megőszült a szakálla.

Építéseit elsősorban YouTube-csatornáján lehet nyomon követni, de mind közül a legszórakoztatóbbnak a Beastet, a Bestiát tartja, mely nem egy szokványos gokart. Ez már akkor is látszik, amikor csak kívülről nézzük meg: az ülés mögött egy átlagos gokarthoz képest igen komplex kipufogórendszer igencsak árulkodó jel. Maddox nemrég egy rövid videót tett közzé, ahol néhány kört megtesz egy kiszáradt tóban a fenevaddal. Érdemes megnézni, zseniális képsorok, melyek pusztán a száguldás szeretetéről szólnak.

Maddox a videó során még elnézést is kér a remegő keze miatt, de ezt valószínűleg mindannyian elnézzük neki: egy kézzel mégsem lehet egyszerű vezetni egy rakétahajtású gokartot. A férfi elmondta, hogy csupán félgázzal mert körözni, de már ettől is sárgán izzik a kipufogórendszer. Állítása szerint minden egyes alkalommal újra kell húznia a gyújtógyertya kábelét, mely egész egyszerűen elég a hőtől. Az fix, ha decemberben ezzel a járművel megjelenne Maddox valahol pirosba öltözve, ő lenne a környék legmenőbb mikulása – csak vigyen magával gyertyakábelt, anélkül csak kevés gyereket tudna meglátogatni.