Mindenki látott már vadászatra átalakított Lada Nivákat, Suzuki Jimnyket, mindenféle öregebb terepjárót. Ezekre padot csavaroznak, levágják a tetejét, felkerülnek a keresőlámpák, egy terepjáró célszerszám, teljesen hétköznapi eljárás.

Ha arab sejk vagy, akkor solymászkodáshoz is egy ilyen Rolls-Royce dukál 1

Ha viszont egy Rolls-Royce adja az alapot, az már viszont különlegesnek számít, legalábbis nálunk. Az arab sejkek világában ez csak hétköznapi autó, ami ott áll a több száz között, miért ne lehetne átalakítani a kényelmes solymászkodást szem előtt tartva?

Ha arab sejk vagy, akkor solymászkodáshoz is egy ilyen Rolls-Royce dukál 2Ha arab sejk vagy, akkor solymászkodáshoz is egy ilyen Rolls-Royce dukál 3

Így legalább bűnronda lett az 1978-as Rolls-Royce Camargue, de ha kell, akkor teljesen eltűnik a teteje, az első szélvédő pedig dönthető. A különleges építést a svájci Sbarro műhelyében követték el, a karosszéria szétfaragásán túl nem változtattak a technikán, minden maradt gyári, és az extrákat sem szerelték ki. A csodagép hat éve tűnt fel gazdát keresve, akkor kértek 90 millió forintot érte.

Ha arab sejk vagy, akkor solymászkodáshoz is egy ilyen Rolls-Royce dukál 4Ha arab sejk vagy, akkor solymászkodáshoz is egy ilyen Rolls-Royce dukál 5