Különleges kiadású modelleket gyártott le a Rolls-Royce egy kaliforniai házaspár kedvéért. Gigi és Glenn L. Moss negyven együtt töltött évüket ünnepelték meg a két különleges, több százmillió forintot érő autóval. 

40 évet bírtak ki egymás mellett, és ezt a tényt két Rolls-Royce megvásárlásával ünnepelték 1

 

A férj számára egy Rolls-Royce Phantom Tempus készült, kívül-belül Artic White színösszeállítással, természetesen egyedi névtáblával. A feleség egy Bright Red árnyalatú Dawnt kapott, amely szénszálas műanyagból készült kerekeivel és márkajelzésével tűnik ki a mezei Dawnok közül. 

40 évet bírtak ki egymás mellett, és ezt a tényt két Rolls-Royce megvásárlásával ünnepelték 19

Mindkét autóban visszaköszönő motívum az idő, a csillagok több helyen megjelennek, a Phantom Tempus belterében pedig szinte ordítóan vannak jelen. Az idő és a kozmosz volt az ihletadó, azon belül is az 1967-ben felfedezett pulzárok.

 

40 évet bírtak ki egymás mellett, és ezt a tényt két Rolls-Royce megvásárlásával ünnepelték 20A műszerfali galériában látható 100 darab különféle oszlopot egy alumíniumtömbből készítik kézi munkával, ezzel a pulzár 100 millió éves keringési idejére utalnak.  A mennyezeten kívül immár az ajtókon is látható a perforált bőrkárpiton világító több száz fénypont, amelyek éjjel a csillagok mintázatát hozzák le az égről az ajtókárpitra. 

40 évet bírtak ki egymás mellett, és ezt a tényt két Rolls-Royce megvásárlásával ünnepelték 21

40 évet bírtak ki egymás mellett, és ezt a tényt két Rolls-Royce megvásárlásával ünnepelték 22