A 26 éves, louisianai (USA) Jimmy Ivan Jennings nagyon unatkozott a dugóban és úgy döntött, hogy inkább leugrik a hídról, egyenesen a folyóba, amely a helyiek állítása szerint tele van aligátorokkal.

A férfi túlélte a hülye mutatványt, azonban elárulta, hogy nagyon nehéz volt kijutnia a vízből.

“Elkezdtem merülni és néhányszor majdnem megfulladtam. Tényleg azt hittem, itt a vége. Bocsánatot kértem Istentől. Mindenkinek megbocsátottam az életemben.”

a videó a hirdetés után indul

Több mint két órája álltak már a dugóban egy baleset miatt. A hídon pedig megszületett a terv: leugrik, majd gyorsan visszaúszik a partra, és újra beszáll az autóba. A partra azonban nem tudott kiúszni, a hatóság pedig két óra múlva ért a helyszínre. Jennings kénytelen volt az aligátoroktól hemzsegő vízben maradni közel három órán át.

Amint belecsapódtam a vízbe, a szám felrepedt, és megsérült a bal karom. Megpróbáltam kiúszni a partra, de túl erős volt a sodrás. Másfél óra múlva már nagyon elfáradtam. A hátamra fordultam, a jobb kezemmel és a lábammal toltam a vizet , valahányszor alámerültem.

Végül sikerült az árral szemben úszva elevickélni egy kis sziget partjára, ahol megpihent. A kis szigetről aztán újra a partra ért, ekkor a hatóságok megtalálták és bilincs került a kezére. Bűncselekménnyel vádolták és még néhány más dologgal is.